Een dier dat een familie dierbaar is

Dit jaar voelen reizigers zich groter dan ooit tevoren de waarde van bergen en zeeën. De langdurige vernieuwing van Corona 19 heeft geresulteerd in een hernieuwde gloed van ‘camping’, die kan genieten van de natuurlijke omgeving, terwijl het ‘sociale afstand’ bewaakt in plaats van een beroemd toeristisch gebied dat bekend staat om zijn contacten met anderen. De vraag naar ontwerpbenodigdheden is ook toegenomen voor de ‘gevoeligheid’ die je kunt voelen in de camping. Voor ‘gevoelige campers’ die hun persoonlijkheid willen uiten en mooie foto’s willen achterlaten, presenteert de voedingsindustrie verschillende Outdoor Goods (foto’s). Het biedt een efficiënte en mooie ontwerpen om te voldoen aan de bruikbare functies en het ontwerp, waardoor het product gemakkelijker en emotioneeler wordt in de buitenwijkomgeving, waardoor de verwachtingen van de consument worden verzameld.
Volgens de relevante sector op 18 augustus houden Toretta! en Engeliners een evenement dat de aandacht trekt van gevoelige kampeerders door verschillende kampeerbenodigdheden te bieden om het gemakkelijker te maken om foto’s van de kampeerpartij te maken. Torretta van Coca-Colasa! Stanley Icebox & Bottlesets, Torreta! Design Boninback, Apolis Tottaback & Toreta!Kiring en andere emoties, ontworpen voor zowel ontwerp als praktische toepassing.
Een groene kleurcombinatie en Torreta! Een signature-logo kunnen worden aangepast om de camping te laten branden en een heldere sfeer te creëren. Torreta!De promotie voor de aankoop van de sweepboot wordt gedurende vijf tot juni door verschillende kanalen uitgevoerd, waaronder 백링크 gemakswinkels, winkels en online, en de details van de evenementen zijn verschillend voor elk kanaal.
Engerinus begon met het promoten van baby-eigen kampeerapparatuur door zijn samenwerking met de kampeerwinkel Covea. Je kunt een yengerinus illustrator wafen toevoegen aan de ‘Ground Chair’ en de ‘Bonnitar Cutlery Set’ van Covea om een ​​persoonlijke rekwisieten te maken. Bovendien kunnen degenen die meer campingapparatuur willen verrijken, een certificeringsschot plaatsen op het Engerinus officiële Instagram om de duizelingwekkende loterijen van de lucht uit te dagen, zoals tentenkoeler minitable camping-apparaten voor twee personen. Het evenement zal doorgaan tot 30 juni.
De iconische fastfoodmerken kwamen naar de Mall of Deokhu als een product dat een uniek ontwerp van zichzelf introduceerde dat ze in één oogopslag konden herkennen. Shake wordt onder de aandacht gebracht door de ‘Dukhu’ als een item dat actief zijn logo gebruikt. Door zijn collaveration (samenwerking) met kledingmerk Capital Radios voegde hij een bevlede kleur toe aan het shake-pictogram. De ‘Shecknick Set’, die zijn identiteit op een andere manier uitdrukt door de aanraking van de ontwerper, is uitgebracht in vier soorten picknickmatten, Jim, T-shirts en Bucket Hat en is te zien in de online winkel Capital Radios.
SPC Dunkin is bezig met een promotie voor ‘Fringles Boynback’ via een collaboratie met het aardappelchipmerk Pringles. Het was een prachtige oranje en rode basis die Dunkin symboliseerde, met Pringles ‘pictogram en Julius Pringles’-printing, die een bon-back ontwerp met een white-in-the-box voltooide. Pringles Boninback is te koop bij Dunkin-winkels in het hele land (exclusief enkele winkels) en verkoopt tot het uitputten van de voorraad.
De Korea MacDonald bracht een beperkte versie van Goods ‘Picknick Set’ uit met een uniform ontwerp. Het is een picknicktas met een patroon van kaas die afvloeit en een drie soorten platen (een grote plaat en twee smallplaten) die buiten beschikbaar zijn. Niet alleen voor kamperen, maar ook voor lichte picknicken; McDonald’s picknickset wordt twee weken vanaf 13 mei verkocht door de McDonald’s-winkels in het hele land.
Er zijn items voor degenen die een praktisch item willen dat niet genoeg is om te gebruiken met een dierbare persoon.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다