Marknadstacksägelse

För att stärka viljan att återuppliva den traditionella marknaden hålls ett öppet evenemang för att fira färdigställandet.

Detta evenemang kommer att hållas i två veckor från den 28: e till den 6: e nästa månad på det centrala torget på Gyeongsan Public Market.

Under evenemanget får kunder som köper 10 000 vann eller mer generösa gåvor som tumlare, kundvagnar och diskmedel, och rabattkuponger kommer att delas ut till varje butik.

Samtidigt investerade moderniseringsprojektet Gyeongsan Public Market-anläggningen en total projektkostnad på 24,7 miljarder won för att renovera de försämrade shoppingdistrikten (C-distriktet, Eomul-distriktet) och installera arkader i alla delar av den offentliga marknaden för att fritt handla utan att påverkas av dåligt väder. (regn, snö) hela säsongen vi har skapat en trevlig miljö som vi kan göra.

Dessutom förväntas 196 parkeringsmöjligheter (86 distrikt B, 110 distrikt C) i hög grad bidra till vitalisering av den traditionella marknaden 구글상위작업 genom att öka tillgängligheten för kunderna.

I framtiden kommer Gyeongsan Public Market att förvandlas från en handelscentrerad marknad till en kundcentrerad marknad genom att vara värd för olika evenemangsevenemang som handlar om köpmännens förening, och det blir en traditionell marknad med det erkännande och gamla smak som kunderna kommer till först. jag planerar att förändra.

Dessutom har vi inför snabba förändringar i distributionsmiljön och tiden för Corona 19 infört avancerade marknadsföringstekniker som att bygga en onlineplattform (shopping och nationell leveransservice), förbättra kundservice, kundsvarmetoder och snäll utbildning, bryta sig loss från den befintliga försäljningsmetod. Man planerar att göra självhjälp ansträngningar för att förnya marknaden.

Gyeongsans borgmästare Choi Yeong-jo sa, “Mitt i den lokala ekonomin som kontrakterats på grund av Corona 19, är vitalisering av den traditionella marknaden viktigare än någonting annat, och landets bästa lyxtradition som kan närma sig kunderna först med ett leende, vänlighet och känslor att öka konsumtionen för att vitalisera den lokala ekonomin. jag hoppas att återfödas som en marknad ”, sade han.

Filmmarknadsföraren Na Ye-euns passionerade intjäningsrekord avslöjas.

Den 25: e (tisdag) skildrar MBC: s underhållningsprogram “Gå till jobbet ändå!” (Regissörerna Dahee Jung, Gyuwoon Jung) dagen för fjärdeårsmarknadsföraren Yeeun Na, som leder filmindustrin baserat på hennes kärlek till sitt jobb.

Från slutet av filmningen till mötet med allmänheten sa Na Ye-eun, som har avslöjat en unik känsla av uppdrag, eftersom han är ansvarig för filmens tunga publicitetsprocess, “Learning starter, marketing latecomer”, and a’destiny gemenskap av publicitet som inte kan skiljas från aktörer. ‘det kommer att visa samma aspekt.

Med det officiella evenemanget på sex månader framåt tillbringar Na Ye-eun en upptagen tid med flera möten. Efter att ha noggrant förberett manuset för produktionsinformationssessionen visade han sin passion för att öva manusläsning för en professionell utveckling.

När hon lämnar kontoret och går ut på fältet börjar hon hantera alla typer av uppgifter, och Kwang-hee beundrar henne “all player” och säger “Jag gör mycket arbete!”. Na Ye-eun, som sprang snabbt från ett ställe till ett annat, sa att hon var nöjd och sa: “Arbetstillfredsställelsen är 99%”, vilket ökar nyfikenheten på den lyckliga tacksägelsen.

Dessutom avslöjas scenen för live-produktsammanfattningen med Na Ye-eun, skådespelarna Lee Seong-min, Park Jung-min, Lim Yoon-ah och Lee Soo-kyung. Det sägs att hon, som visade ett lugnt utseende, började svettas som om hon var nervös, med de trevliga ”verklighetskommentarerna” från skådespelarna som kom och gick. Det stimulerar nyfikenhet om hon säkert kommer att kunna avsluta evenemanget hon har förberett med all sin kraft.

Å andra sidan väljer Na Ye-eun skådespelaren Choi Min-sik som den mest minnesvärda personen bland kändisarna han arbetade med. När hon avslöjar orsaken till vändningen (?) Sägs det att Gura Kim sympatiserade djupt, och jag ser fram emot filmindustrins dolda bakom kulisserna.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다