Ik voelde me goed toen ik een bevredigend gevoel kreeg van een goede bloedcirculatie.

Hallo! Het is een weekend dat ik zo graag wilde dat ik vrijdag kon houden! Ik ben erg nieuwsgierig naar je plannen voor dit weekend. Ik denk dat je met je vrienden kunt drinken en dat er mensen zijn die een goede tijd met je geliefde doorbrengen – ik heb de afgelopen week zo hard gewerkt dat het zo moeilijk is om deze week een goede pauze te hebben. Ik vond de functionaris die ik vorige week in de Swedish Massage Shop had gekregen zo leuk dat ik je kwam voorstellen!

De Huestetic-winkel die ik bezocht, was twee minuten lopen van de afslag van het station, en ik bezocht het openbaar vervoer omdat ik het bedrijf had verlaten. Ik was zo dichtbij dat ik op het station kon zien, dat ik het gemakkelijk vond. Parkeren op de banner is niet gemakkelijk. Je kunt een gratis parkeerplaats van twee uur voor iedereen die de auto neemt, dus je kunt een comfortabele plek vinden zonder je zorgen te maken over parkeren.

De verkooptijd van de Swedish Massage Shop loopt van 11.00 uur tot 5.00 uur. Het is een vakantie in het weekend en een gemakkelijke plek om te bezoeken wanneer je een massage wilt krijgen als je het vooraf boekt. Ik denk dat het goed zou zijn als je de reservering automatisch zou annuleren om de reservering te overschrijden, dus ik zou graag willen dat je naar de winkels zou kijken, eerst met een handverdedigingsmiddel, dan zou je je hand kunnen desinfecteren, een lijst met toegangsbewijzen na het controleren van de temperatuur en vervolgens de winkel. Ik ben de laatste tijd serieus geworden en ik ben bang dat ik daar lang blijf. De massagewinkel van Jongro was regelmatig ontsmet, en de managers waren overal in de winkel ontsmet, dus ik kon een tijdje uit Corona komen en comfortabel worden beheerd.

Het interieur van de Zongro Swedish Massage Shop was een frisse plek, een soort van verschil tussen de afbeeldingen van de massagewinkel die je vaak kent. De massagewinkels hebben tegenwoordig meer winkels die zich in een persoonlijkheid of café bevinden, en het is zo dat ze echt zijn gekomen dat ze heel nuttig zijn voor de verandering van stemming.

De kleur van de kleur was aangenaam. Oranje en groen waren milde harmonie. De Swedish Massage Shop leek erg bezorgd over de interieur. Bovendien voelden planten overal zich als een interieurrekwisieten, waardoor de sfeer van de winkel beter werd bevorderd.

Ik moest thee drinken in een winkel, ik was in de massagewinkel aan het koken met Louis Boss, en ik heb het altijd met een t-bag gedaan, maar we hebben nog nooit een auto gehad. De smaak was donkerder en de aanklager was veel rijker dan het drinken van theezakjes, dus ik kon genieten van de thee die ik normaal had.

Ik heb een programma uitgekozen voor de Swedish Massage Shop, terwijl ik Louisbos dronk. Het bestond uit 090 minuten en 90.000 gewonnen in S-cursus (Swedish) en 060 minuten, 100.000 gewonnen in Akos (Romiromi), 090 minuten, 120.000 gewonnen in B-kos (Romiromi) en C-kos 120 minuten en 160.000 gewonnen in C-kos.

Ik koos Skoss. Ik vond een leuke plek op de Gunmaehanda-site en vond een jongno Swedish Massage-winkel. Ze waren allemaal bekend dat de Koreaanse massagemanagers van Jongno het management zouden doen, en dat ze beter waren dan elders. Ik had een hoop hoop om mijn bevrediging over te slaan en snel te worden beheerd.

Het was een outfit, een outfit, een maat. Elke outfit was een beetje anders. Ik hou van de plek waar ik de kleding kan kiezen die ik wil, maar de massagewinkel van de soort is gemakkelijker te beheren, omdat ik de maat en het managementpak kan kiezen die ik leuk vind.

De badkamer was een heldere sfeer van helder natuurlijk licht. Meestal zijn er niet veel ramen in de massagewinkel, maar er zijn grote ramen in de Swedish Massage Shop om te worden geweigerd in een meer comfortabele sfeer.

Ze bereidde me voor om een ​​beetje te krijgen van de Zweedish Massage Shop, en de temperatuur smeltte in het warme water, de spanning en de vermoeidheid 인천건마 smelten als sneeuw. Ik heb meestal een koude handvoet en ik voel me goed omdat ik een goed gevoel heb voor bloedcirculatie door een belediging.

Ik kwam naar mijn kamer om mijn lust te beëindigen en de zorg te nemen. De beheerder van de massage heeft me in donkere lampen gemonteerd om de zorg te ontvangen. Het licht was een beetje donker geworden en het werd somber, alsof het half gesloten was.

Swedish Massage Manager heeft het voor het eerst uitgebreid. Ik dacht dat je vaak in het bedrijf of thuis zou rekken. Ik dacht dat het geluid van de botten die luid klonk, een andere expert was. Het geluid maakte het zo koel dat het zo koel was.

Ik denk dat je een plek vindt waar je bij de olie zit, en je middel en schouders zijn erg ziek, en voordat ik het je eerst vertel, merk je dat je het hebt gedaan en je hebt het intensief beheerd. Ik voelde me cool toen ik in het begin een zieke plek kreeg die ik in de handen van mijn meester Swedish Massage had.

Na tien minuten van beheer, liep ik rond en liep ik weg, alsof ik een rots uit mijn schouder had. Ik voelde niet zo’n ezel als een kind, en ik kon de reden voelen waarom de aromamassagewinkel bekend stond om zijn vaardigheden.
De douche van Swedish Massage was zo schoon dat ik een aangename douche kreeg.

Het waste goed, het waste en het waste zo dik dat het water snel werd geabsorbeerd. De Swedish Massage Shop was tevreden met een klein ding.
Ik heb een eenvoudige snack en thee gehad en heb mijn management voltooid, en het was een faciliteit, een vaardigheid en een service die ik graag aanbeveel aan iedereen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다