Swedish Massage en Aroma Massage

Hallo. Is er iemand onder jullie die niet weet hoe je moet beginnen? Ik ben zo blij met de amusementsmassage van de aroma’s van de Seocho dat ik hier ben om je de charme te introduceren!Ik kwam naar je toe om je te introduceren, omdat het een beetje nuttig lijkt voor vermoeidheid en geestelijke gezondheid!Ik ben de laatste tijd in de charme van massage en ik breng ze hier rond, dus ik hoop dat je je concentreert op de goede plekken die ik heb op mijn normen.

De eerste Seocho Aroma Massage Upper is een eenmanswinkel, Da-Yong, gelegen in het station van Gangnam. Het heeft het voordeel dat het verkeer goed is omdat het zich in het station van Gangnam bevindt. Dus het was een heel goede plek voor mij om het openbaar vervoer zonder auto te gebruiken. De heer Dae-Yong, die zo mooi glimlachte, was goed in zijn vaardigheden, en hij was niet te ziek en cool en netjes, zo goed als hij kon, met elke aanraking. Ik ben hier voor het eerst geweest en ik ben echt in mijn geheugen en ik ben sindsdien regelmatig op weg.

Misschien kun je me een keer bezoeken. Ik zal je een koersbeschrijving geven. Je kunt een Swedish-massage, een Romeromi-massage, een droge massage, een emotionele massage krijgen. 100.000 gewonnen in 90 minuten in 60 minuten. 130.000 gewonnen! Het was geweldig om een ​​balmassage, een hoofdhuidmassage en een pijnverzorging te krijgen in de 90 minuten durende cursus. Leden zijn van toepassing wanneer ze vooraf worden geboekt.

Ik kan me voorstellen dat de beste van de eerste winkels in de Seocho Massage goed is. Directeur Da-Yong heeft vijf jaar massage-carrière met een huidacceptatie!Het 인천건마 is vijf minuten lopen op Gangnam Station 4. De verkooptijd is van 11.00 uur tot 2.00 uur.

De tweede aromamassagewinkel in de Second Second is Mild, gelegen in Yangjae-dong, waar je veel giftige bezoeken hebt, omdat je je kwalitatief beheert. Je kunt een beetje wachten als je een bezoek hebt zonder reservering, omdat je een geweldige plek hebt om te werken, niet alleen de aromamassage, maar ook de Swedish massage.

Ik ben de enige die mijn leven heeft gekend om naar Mild te gaan en te hillen toen ik mijn lichaam en geest moe was. Ik weet niet hoe goed het is om te voelen dat ik me echt op mijn gemak voel als ik in de winkel blijf. Ik denk dat je het gevoel hebt dat je zelf gaat en zegt dat je de beste hillingtijd voor me hebt gemaakt, echt is.

De Yangjae-dong Mild, die een Swedish-massage, aromamassage, droge massage en emotionele massage kan krijgen, is 90.000 gewonnen in 60 minuten en 120.000 gewonnen in 90 minuten. Het is een korting van 20.000 gewonnen per stuk! Het bestaat uit Koreaanse leraren, allemaal in de twintig en dertig!Ik kan zeggen dat het de beste plek is voor de aromamassage van de eerste jaren, en de verkooptijd loopt van 12.00 uur tot 16.00 uur, en elke zondag is een vacature.Ik wil je een verklaring geven, het is echt goed om je te bezoeken, want het duurt maar drie minuten om te lopen bij de drie afslag van Yangjae’s Forest Station.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다